Just nu kan du köpa boken Guide to the wines of the republic of Macedonia av Ivana Simjanovska genom #‎winelover. Inkomsterna från försäljningen går till forskning om bröstcancer. 

Guide to the wines of the republic of Macedonia

Man kan välja själv hur mycket man vill betala – mellan 10 och 200 US dollar. Att vi valt bröstcancer beror på att det är en sjukdom som några av medlemmar brottas med just nu. I oktober uppmärksammans också bröstcancerforskning internationellt – vi har valt att stödja detta under hashtaggen: ‪#‎WLBCAF‬ (Winelover Breast Cancer Awareness Foundation). Under oktober månad kommer det också finnas en särskild #winelover t-shirt att köpa, även här kommer intäkterna går till forskning om bröstcancer.

Boken köper du här! (enklast är om du registrerar dig shopen först, annars kommer du fylla i vissa uppgifter två gånger).

Patrick Farell MD MW och jag på Adegga wine market i Lissabon 2014
Patrick Farrell MD MW och jag på Adegga wine market i Lissabon 2014

En av våra medlemmar och numera och titulerad #winelover specialist är Patrick Farrell MD MW. Han jobbade tidigare som läkare, idag jobbar han med vin och är en master of wine. På vår hemsida winelover.co har han skrivet det första i en serie av artiklar om vin och bröstcancer, läs den här.

Vill du läsa mer om viner från republiken Makedonien har jag skriven en del här, här och här.

Magnus Reuterdahl