Då är man hemkommen efter webradiosändinng, så kallad pod. Som alltid är det fantastiskt kul att vara med i Matpoden. Ola och Andreas bjuder upp till kulinariskt test av gravad lax – om du inte gravar själv bör du lyssna på våra tips.

Lyssna på poden här!

Villa Mathilda Cuvee 2013 (600x518)

Vi provar också vin till laxen: svenskt vs. tyskt; Kullahalvön vs Pfalz. Vi provar rosé från Sicilien och svenskt äppeldestillat från Kullahalvön: Kullados 2013 (Nyhet för mig, mycket god!). Four slam-dunks!

Krebs riesling trocken 2013 (600x397)

Vi provar också glögg, min hemmagjorda (med recept från 1800-talet) vs. Blossa 2011 – två bra men min bäst🙂 recept finner du här.

Kullados 2013 (510x600)

1 timma och 10  minuter av tips inför julen, inklusive anekdoter och lite svammel i goda vänners lag. Lyssna, njut och få tips till en godare jul.

Villa Mathilda cuvée finns via Winefinder, Kullados via beställningssortimenet och Krebs letar importör.

Mvh

Magnus Reuterdahl