Detta bildspel kräver JavaScript.

Imorgon är det dags för en trevlig provning med Terrific wines, där man parallellt med provningen också kör ett antal seminarier. Precis som förra året kör man en provning med kvinnliga vinmakare i samband med internationella kvinnodagen. Det är lite tråkigt att man ska behöva göra en grej av kvinnliga vinmakare. Men precis som i andra delar av samhället är det oftast männen som såväl syns som hörs så det kan vara idé att visa på några av de många kvinnliga vinmakerskor som gör fantastiska viner.

Red Mountain Godehart 2006

Jag har provat flera av vinerna tidigare och ser fram emot att prova dem igen, det ska också bli kul att träffa några av vinmakerskorna igen. Flera av dem har jag stött ihop med vid tidigare tillfällen.

Clothilde Davenne (800x774)

Sarah Goedhart
Sarah Goedhart

Denna gång är det Régine le Coz  från Femmes et Vins du Monde, Francoise Feuillat-Juillot från Domaine Feuillat-Juillot, Sarah Goedhart från Hedges Family Estate), Clotilde Davenne från Domaine Les Temps Perdus, Giulia Negri från Giulia Negri Wines, Paula Fernández Trabanco från Dominio de Tares och Elena Walch från Elena Walch srl.

Detta skrev jag om förra årets uppsättning.

Givetvis kommer der också bli ett inlägg från i år 🙂

Magnus Reuterdahl