Mitt favvohak 19glas – hak kan kanske uppfattas som lite nedsättande, men ska i det fall ses som rent kärleksfullt – fyller 5 år: STORT GRATTIS!

19 (600x398)

Om man jämför en vinbar med ett barn är detta vad vi kan vänta oss:

5-årsåldern kommer baren in i en ”viloperiod”, efter den turbulenta 4-årsåldern. Baren smälter sina erfarenheter och använder sina kunskaper. Hen är ofta ganska samarbetsvillig, ansvarstagande, tjänstvillig och resonabel. 5-åringen är ofta i balans med sig själv och harmonisk och kan därför vara omtänksam och kärleksfull mot andra. Det är en social ålder där kunderna är mycket viktiga. 

Med andra ord vi har ett trevligt år framför oss! Blickar vi ytterligare framåt så kan utveckling dock gå åt detta håll:

6-års baren. Efter den lugna 5-årstiden kommer 6-årstiden som är betydligt stormigare. Det är som om baren får en stark oro i både kroppen och i själen. Känslolivet åker berg- och dalbana. 6-åringen är skör. Många får psykosomatiska symtom. Precisionen och koordinationen är ofta sämre nu än tidigare.

Med andra ord nu är ni förvarnade, passa på att besöka så ofta som möjligt under året 🙂 Jag är dock inte orolig, det kommer att bli toppen även i framtiden.

Kvällens födelsedagsmeny är som följer:

19glasmeny

Magnus Reuterdahl

Annonser