Ikväll blir det en lite enklare söndagsmiddag med inslag av helgens begivelser, läs mer här. Baconinlindade kycklingrulader fyllda med buffelmozzarella från Ängholmens mejeri.

Aubocassa och buffelmozzarella (600x390)

Vi bankade ut några kycklingfiléer, gjorde en fyllning av med mozzarella, lite olivolja, pressad citron och soltorkade tomater. Stekte dessa och kastade in dem i ugnen medan vi kokade lite pasta.

Baconlindade kycklingrulader

När pastan var klar rörde vi ned en matsked buffelsmör och några skivade tomater. Enkelt, snabbt och gott.

baconinlindade kycklingrulader

I huvudet är dock redan påskmiddagen på gång, huvudingrediens är en cirka 2,2 kilos vildsvinstek. Har du intressanta tips på recept emottages detta 🙂 vinet är redan klart. Om ett par dagar läggs några tankar om påskmiddagen och vin upp på bloggen Älgflugornas herre.

Med magen full mot nästa arbetsvecka och påskfirande!

Magnus Reuterdahl

Annonser