Imorgon blir det kullinariska äventyr. Först blir det resa till Uppland tillsammans med @MadLandley, @Lotta_Foglia, @AnnaTorndahl och @Ajntaste samt några respektive till @Buffellinda, det vill säga Ängsholmens Gårdsmejeri, Harbo.

Så på dagen blir det till att prova Ängsholmens buffelmozzarella, buffelsmör, buffelyogurt och hårdostar – samt titta på bufflar. Jag räknar med en trevlig utflykt 🙂

Vid hemkomsten blir det att svida om och ta sig ned till stan och prova riktigt trevlig champagne via nätvinhandeln Franska vinlistan av David Léclapart.

David Léclapart L'Artist – Blanc de Blancs extra brutNär jag var på en  av sortimentsprovningarna för nätvinhandlare för någon månad sedan provade jag L’Artiste 2005 som var riktigt bra (läs mer här och här) och nu har man också med sig L’Amateur 2007 och L’Apôtre 2005.

Det kommer mer om bägge besöken och provningarna 🙂

Magnus Reuterdahl

Advertisements