EWBCBadgeTill hösten bär det av till Rioja, Spanien för European Wine bloggers conference (EWBC) nummer sex. För mig blir det fjärde gången och jag inte annat än rekommendera det, arrangemangen och upplevelsen har varit lysande och deltagarna gör det snarast till ett community.

Anmäler sig gör man här och mer information hittar man här!

Det som gör EWBC en sådan utmärkt arena är att här hittar man nya och gamla vänner från hela världen, man hittar producenter, importörer, vinhandlare, bloggare och journalister samt andra kommunikatörer på en och samma plats. EWBC samlar vinälskare och vinkommunikatörer på olika nivåer och ger en arena där man kan dela erfarenheter, hitta nya nätverk, få massor av information om den aktuella regionen och framför allt en arena för vinnördar, vinälskare och vinintresserade att mötas.

Kom med du också och hjälp oss nordbor att dominera ett av vinvärldens roligast event! Vi brukar vara många nordbor men det finns alltid rum för fler!

Och då vissa vinjournalister skriver om evenemang (hint EWBC) de inte varit på och i samma mening pratar om granskande vinjournalistik och källkritik (jag måste säga att detta känns minst sagt lite förmätet) kan det ju vara en idé att faktiskt komma med, så man vet vad man pratar om till nästa gång (typ vara sin egen källa) – och känner man sig inte som en i gänget är man välkommen att komma som press!

Magnus Reuterdahl

Annonser