Julen 2012Julen närmare sig med stormsteg och med det de viktigaste besluten hur förgyller man det dignande julbordet? Själv kommer jag ha tre viner på själva julbordet:

Champagne Diebolt-Vallois 2005 Fleur de Passion

Diebolt-Vallois 2005 Fleure de Passion

sedan behövs något rött Torrepalino Etna Rosso 1996

Torrepalino Etna Rosso 1996

samt något som jag tror kommer bli fantastiskt, ett orange vin, från Georgien, gjort i en amfora, ett qvevrivin: Vinoterra Rkatsitel 2011

Vinoterra Rkatsitel 2011 qvevri

Man behöver också något vitt för att njuta av framför elden och till detta blir det ett minne från i höstas, Anthilia Donnafugata

Anthilia Donnafugata

och till sist något sött och kryddigt, Golser Trockenbeerenauslese 2010

Golser TBA 2010

så till frågan vad kommer du att njuta av? Lämna gärna en kommentar 🙂

God Jul

Magnus Reuterdahl

Annonser