Innan vi börjar med det väsentliga, med detta inlägg spräcks 900-inläggs vallen 🙂 och vad kan väl då vara bättre än att prata skriva om analoga möten snarare än digitala – fast i kombination, i torsdags gick sveriges första vintweetup gick av stapeln. Totalt kom 15 vintwittrare och en i blivande(?) till restaurang 19glas för att dricka och prata vin men kanske främst för att umgås. Jag tycker att detta var hellyckat och ser fram emot nästa tillfälle, majoriteten av de besökande hade jag någon bild av innan vi möttes, via twitter, via hemsidor, bloggar etc. men det är kul att få ett riktigt ansikte på nätbekanta.

På vintweetupSthlm’s blogg kommer vi presenterar nästa omgång som kommer att gå av stapeln någon gång under Vinordic. På bloggen finns också länkar till flera filmer från kvällen som ger en inblick hur trevligt det var samt en lista på deltagarna – se till att du följer dem!

Länk till en filmerna där bland annat undertecknad orerar finns här (Har tyvärr inte lyckats med att bädda in klipp från Bambuser i WP’s gratis version :/ –  har du tips mottages detta gärna).

Kvällen vart alltför trevlig för att skriva provningsnoter men här kommer några bilder på några av de flaskor som provades under kvällen.

La Vigne du Perron Ars Antigua 2010
Lapostolle Cuvée Alexandre Pinot Noir
Dolcetto d'Alba Elio Altare 2008
Scheiblhofer St Laurent Selection

Andra som skrivit om evenemanget är Sanna Blomquist (som delttog) på din Vinguide.se

På återseende

Magnus Reuterdahl

Annonser