Uppdateras löpande 🙂

ICA Kvantum på Liljeholmen i Stockholm öppnar imorgon en vinbar kopplad till sin delikatessdisk. Så nu kan du beställa in en tapastallrik, charktallrik eller ost tillsammans med ett glas vitt eller rött. Så det får bli en resa på röda linjen i veckan 🙂

Källa: Metro 2011-03-10.

Uppenbarligen är man långt ifrån först, Olof berättar i en kommentar nedan att ICA på NK hade detta redan för flera år sedan, numera NK saluhall (Fredrik via facebook), och via Frida (facebook) får jag höra att Ica Kvantum i Norrköping har haft det ett tag. Man lär sig med andra ord något nytt varje dag. Det verkar dock vara ICA som är föregångare i detta – vet du om fler matbutiker som gör detta eller liknande koncept får du gärna höra av dig med en kommentar eller via mail (aquavitae[at]live.se).

Martin berättar om att ICA inte är ensamma,  på Konsum Avenyn i Göteborg har det förekommit i ca 10 år och det fanns på B&W på A6 i Jönköping förekom det för några år sedan.

Micke berättar att ICA Kringlan i Södertälje har bar försäljning av vin i 3,5 år och att en ICA butik i Norrtälje har sökt tillstånd.

Magnus Reuterdahl

Annonser