Strax före jul försökte vi lotta ut lite böcker – tyvärr har vi fått ganska få svar så vi förlänger tävlingen ett tag till och med den 15 januari.

Eftersom både jag och min sambo var i Österrike på the European Wine Bloggers Conference i Wien tidigare i höstas fick vi med oss några böcker i dubbletter. Då mina bokhyllor redan bågnar som det är tänkte vi att någon annan kunde få glädje av dessa.

Om du är intresserad av någon av dessa skriv ett blogginlägg om ett Österrikiskt vin eller om vin i Österrike, nämn utlottningen och länka hit. Givetvis måste man inte ha blogg för att ha chansen att vinna en bok, om du inte har en blogg lämna en kommentar med ett tips på ett bra österrikiskt vin eller matupplevelse, eller skriv varför just ska vinna en av böckerna. Senaste datum för att delta är den 15 januari! Ange gärna vilken bok du vill ha i första hand. Tipsa gärna andra! Skicka gärna ett mail till aquavitae[@]live.se med din adress.

Böckerna som lottas ut är ett ex vardera av:

wein.pur Grüner Veltliner – Austria’s Trendsetter and it’s Vintners (English edition)

The Ultimate Austrian Wine Guide 2010/2011 Falstaff by Peter Moser

Falstaff Wein guide Österreich/Südtirol 2010 (på tyska)

Vinnarna presenteras den 15 januari 2011

OBS

Jag har endast råd att skicka böckerna inom Sverige så tyvärr kan inga bidrag från utlandet vinna men ni får gärna länka ändå. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Mvh

Magnus Reuterdahl

Annonser